• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Goals van Hazard, De Bruyne, Lukaku, Nainggolan en nog eens Hazard

  Eden Hazard was goed bij schot in de Premier League.

  De Rode Duivels waren weer goed op dreef. Eden Hazard (Chelsea) maakte er twee voor zijn werkgever. De Bruyne (City), Lukaku (United), Nainggolan (Roma) en Thorgan Hazard (Mönchengladbach) scoorden het voorbije weekend allemaal één keer in clubverband.

  Hazard kapt en scoort

  Eden Hazard boekte met Chelsea een 4-0-overwinning op het veld van staartploeg West Bromwich Albion. De nummer 10 tekende voor het tweede en het vierde doelpunt. Eerst omspeelde hij doelman Foster, daarna verdediger Hegazi.

  Pegel van De Bruyne

  Ook Kevin De Bruyne speelde een glansrol bij zijn team. Met een heerlijke pegel legde hij de eindstand vast in Leicester City - Manchester City (0-2).

  Lukaku scoort eerste keer in 8 matchen

  Romelu Lukaku stond al 7 matchen droog in de Premier League. Zaterdag knalde hij zich weer op het scorebord in Manchester United - Newcastle United (4-1). De Rode Duivel ramde van dichtbij de 4-1 binnen.

  Nainggolan heerst in Romeinse derby

  In Italië blonk Radja Nainggolan zaterdag uit in de stadsderby Roma - Lazio (2-1). Met een lage schuiver maakte hij de tweede voor Roma.

  Applaus voor Thorgan Hazard

  In Duitsland is Thorgan Hazard gaan winnen in de hoofdstad. Mönchengladbach klopte Hertha met 4-2. Hazard scoorde vanaf de stip. In de slotminuten kreeg hij een applausvervanging.

  Mertens deelt assist uit tegen Milan

  Dries Mertens scoorde niet. De pocketspits deelde wel een assist uit tegen Milan. Napoli won de wedstrijd met 2-1 en staat nog altijd aan de leiding in Italië.

  video's: Play Sports & Eleven Sports