• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Slechts 100 miljoen voor een club als Anderlecht? Dat is al te gortig"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Anderlecht komt in de toekomst wellicht in nieuwe handen en daar is Jan Mulder stevig van geschrokken. In Extra Time wond de analist zich flink op.

  "Een bordje "te koop" voor het Astridpark, ik kon dat nauwelijks geloven. Dat is een heel raar idee", vindt Jan Mulder. "En dan het bedrag dat genoemd wordt: 100 miljoen euro. Ik geloof dat de linksback van Manchester City 80 miljoen kost. Anderlecht is dus een linksback waard. Dat wordt toch al te gortig."

  "Ik begrijp ook absoluut niet dat er maar 2 potentiële kopers zijn. Dat geloof ik niet. De eerste de beste Japanner komt naar STVV en koopt die club. Laat staan een beetje Japanner, die wil toch Anderlecht hebben? Je koopt toch de chicste club van België. Maar ik herhaal: voor 100 miljoen euro krijg je toch geen club als Anderlecht? Ik zou me werkelijk verzetten tot aan mijn dood."

  Video player inladen ...