• home
 • video
 • pas verschenen

  Perotti: "Nainggolan is geen mens, wetenschappers moeten hem onderzoeken"

  Nainggolan maakte indruk in Italië.

  Radja Nainggolan was acht dagen nadat hij een blessure opliep bij de Rode Duivels al beslissend in de Romeinse derby. Een ongelooflijke prestatie. "Ze noemen hem een ninja, maar eigenlijk is hij een superheld."

  Radja Nainggolan zag zijn rentree bij de Rode Duivels nog de mist ingaan door een blessure. Maar zijn herstel ging razendsnel. Gisteren bezorgde hij zijn ploeg een overwinning in de derby tegen Lazio Roma.

  "Hij had echt wel een liesblessure acht dagen geleden", benadrukte zijn coach na de match. "Hij heeft een ongelooflijke wilskracht laten zien om door de pijn te spelen. Ze noemen hem een ninja, maar eigenlijk is Nainggolan een superheld."

  Ook ploegmaat Diego Perotti, ook goed voor een doelpunt gisteren, was danig onder de indruk van Nainggolan. "Ik weet niet waar het lichaam van Nainggolan van gemaakt is", vertelde hij aan Sky Sports Italia. "Elke keer als hij geblesseerd raakt, herstelt hij verbazingwekkend snel."

  "Ik denk dat we wat wetenschappelijke testen moeten uitvoeren op Nainggolan. Volgens mij kan hij geen mens zijn."