• home
 • video
 • pas verschenen

  Emilio Ferrera legt zich enkel toe op beloften van Anderlecht

  Ferrera (50) is niet langer verantwoordelijk voor de hele jeugdopleiding.

  Anderlecht heeft het takenpakket van Emilio Ferrera (50) herschikt. Hij is niet langer verantwoordelijk voor de hele jeugdopleiding, maar concentreert zich vanaf nu helemaal op de coaching van de U21.

  Ferrera is sinds dit jaar aan de slag op Neerpede, waar hij een nieuwe functie invulde die de hele jeugdopleiding op elkaar moest afstemmen. Hij was daarbij ook trainer van de U21.

  Dat laatste wordt nu zijn enige taak. "We zijn tevreden dat we de ervaring en kennis van Emilio Ferrera kunnen ten dienste stellen van dit elftal, dat een belangrijke laatste stap naar het profbestaan vormt", legt algemeen directeur Herman Van Holsbeeck uit.