• home
 • video
 • pas verschenen

  Twee van de vier Chelsea-Belgen liggen in de lappenmand

  Batshuayi en Musonda zullen niet in actie komen.

  Chelsea-coach Antonio Conte kan voor de match op het veld van West Brom niet rekenen op Michy Batshuayi en Charly Musonda. Batshuayi is nog niet hersteld van de enkelblessure die hij opliep bij de Rode Duivels. Musonda sukkelt met zijn knie.

  Voor Michy Batshuayi werd het een korte passage bij de nationale ploeg. Nog voor de twee interlands tegen Mexico en Japan viel hij geblesseerd uit. Hij keerde terug naar Chelsea om te revalideren.

  Zijn coach Conte heeft bevestigd dat de spits nog steeds out is met een enkelblessure, maar liet niets los over wanneer hij Batshuayi opnieuw fit verwacht. Ook Charly Musonda maakt de verplaatsing morgen niet. Hij sukkelt met kniepijn.

  De tegenstander van Chelsea, West Bromwich Albion, kan dan weer niet rekenen op Rode Duivel Nacer Chadli.