• home
 • video
 • pas verschenen

  Cancellara daagt Gaimon uit: "#geenmotornodig"

  Gaat Gaimon in op het verzoek van Cancellara?

  Fabian Cancellara heeft voor het eerst zelf gereageerd op de uitlatingen van Phil Gaimon. De ex-renner beschuldigt de Zwitser van het gebruik van een motortje. Met een subtiele boodschap op Twitter geeft Cancellara Gaimon een veeg uit de pan: "Ik ben benieuwd naar hoeveel watt jij kunt trappen."

  "Begin maar al te trainen"

  "Ik ken jou eigenlijk niet", opent Fabian Cancellara zijn briefje op Twitter aan Phil Gaimon. "Maar ik nodig je vriendelijk uit om mij volgend jaar te kloppen in een van de Chasing Cancellara-evenementen."

  "Jij mag de datum kiezen. Ik ben zeer benieuwd naar hoeveel watt jij kunt trappen. Begin maar al te trainen. #geenmotornodig."

  Geruchten over gebruik van motortje

  Phil Gaimon is niet de beste vriend van Fabian Cancellara. De Amerikaanse ex-renner heeft in een boek de geruchten aangewakkerd over het mogelijke gebruik van een motortje door Cancellara bij onder meer zijn zeges in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix in 2010. Cancellara wil de verkoop van het boek tegenhouden.

  Chasing Cancellara is een project van de Zwitserse ex-renner, waarbij hij het opneemt tegen amateurwielrenners.

  De uitnodiging van Fabian Cancellara