• home
 • video
 • pas verschenen

  Tottenham-coach: "Verwacht Alderweireld pas na Kerstmis terug"

  Alderweireld viel uit tegen Real Madrid.

  Toby Alderweireld ligt nog even in de lappenmand. De Tottenham-verdediger viel op 1 november uit met een hamstringblessure. "We denken dat zijn afwezigheid langer zal duren dan oorspronkelijk geschat", zegt coach Mauricio Pochettino.

  Toby Alderweireld liep in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid (1 november) een hamstringblessure op. De Rode Duivel zou zes weken buiten strijd zijn, maar Spurs-coach Mauricio Pochettino rekent nog niet meteen op de verdediger.

  "We denken dat het langer zal duren dan oorspronkelijk gedacht. Nu denken we dat het misschien pas na Kerstmis zal zijn", vertelde Pochettino op een perspraatje.

  "Toby is ontgoocheld, maar hij concentreert zich op zijn revalidatie. Bij zulke blessures moeten we altijd voorzichtig zijn."