• home
 • video
 • pas verschenen

  Sporza zendt alle matchen van de Cats op het WK basketbal live uit

  Gooien de Belgian Cats ook hoge ogen op het WK basketbal?

  Basketbalfans zitten de komende maanden gebeiteld bij Sporza, want we zenden niet alleen alle WK-voorrondematchen van de mannen uit, maar ook de WK-matchen van de vrouwen, zowel op tv als online.

  De Belgian Cats wisten zich door hun 3e plaats op het EK basketbal voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor een WK. Dat historische moment wil Sporza natuurlijk niet missen en dus zenden we alle matchen van de Cats op het WK live uit, net als een match uit de kwartfinale, halve finale en finale.

  Ook de liefhebbers van de Belgian Lions, de Belgische basketbalmannen, blijven niet in de kou staan. De 6 duels in de WK-voorronde, zowel thuis als uit, worden op tv en online uitgezonden. België is ingedeeld in een pittige maar aantrekkelijke groep met Rusland, Frankrijk en Bosnië-Herzegovina.