Ga naar de inhoud

meest recent

De Rossi stapt Zweedse bus op met excuses: "Wow, is dit echt gebeurd?"

 do 16 november 2017 19:58
De Rossi stond enkel in de heenmatch op het veld.
De Zweedse nationale ploeg beleefde maandag een geslaagde avond in Milaan, waar het met Italië afrekende in de WK-barrages. Maar het is vooral een geste van Daniele De Rossi die indruk gemaakt heeft op de Zweden.

Het Zweedse volkslied werd door een deel van de Italiaanse fans in San Siro begeleid met boegeroep. Gianluigi Buffon probeerde het gebaar van de tifosi te counteren met stevig handgeklap.

Na de wedstrijd liet ook Daniele De Rossi zijn ongenoegen blijken over de actie van de Italiaanse supporters. De Roma-middenvelder zocht de bus van de Zweedse ploeg op.

"Hij feliciteerde ons en verontschuldigde zich voor het gedrag van enkele ploegmaats in Stockholm en voor hoe sommige fans hadden gefloten tijdens ons volkslied", getuigt een van de Zweedse spelers.

""Wow, is dit echt gebeurd?", was het gevoel bij iedereen op de bus. Het was een van de meest aangename momenten sinds lang. De Rossi is een echte heer."

De actie van Buffon tijdens het Zweedse volkslied

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.