• home
 • video
 • pas verschenen

  Vantornout past voor Wereldbekermanches in Denemarken en Duitsland

  Vorig weekend werd Vantornout vierde in Gavere.

  Voor de vierde en de vijfde manche in de Wereldbeker moeten de veldrijders richting Bogense (Denemarken) en Zeven (Duitsland). Klaas Vantornout past voor die verplaatsingen. "Daar heb ik echt geen zin meer in", vertelt de 34-jarige crosser.

  "Bogense en Zeven zijn twee zware verplaatsingen en op die snelle omlopen heb ik sowieso geen uitzicht op een goed resultaat. Daar heb ik echt geen zin meer in", vertelt Klaas Vantornout op veldritkrant.be.

  "Het gevolg is wel dat ik straks uit de top 50 tuimel en dus niet meer startgerechtigd zal zijn voor de andere WB-manches. Dat is vooral jammer wat Namen betreft, want daar vind ik wel een parcours op mijn maat."

  "Ik heb er vrede mee. Ik wil mijn laatste winter zonder druk afwerken, me amuseren. En als het kan af en toe nog eens een uitschieter zoals in Gavere." Vantornout eindigde zondag als vierde in de Superprestigecross.