• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Evra trekt jeep vooruit in woestijn na fanincident: "Kom sterker terug"

  Patrice Evra verliest zijn glimlach niet na karatetrapincident bij Marseille.

  Het zijn woelige tijden voor Patrice Evra. Nadat hij een karatetrap gegeven had aan een eigen fan bij de opwarming van een Europese match, moest hij Marseille verlaten. Maar de verdediger verliest er zijn glimlach niet blij: "I love this game", postte de 36-jarige Fransman een filmpje op Instagram.

  Evra zit niet in zak en as, maar is vastberaden om sterker dan ooit terug te keren. Getuige een filmpje vanuit Dubai waarbij hij een jeep vooruittrekt, gedraaid door zijn voetbalmaat Nicolas Anelka.

  "Happy monday", verwelkomt Evra zijn volgers. "Soms is het leven hard, maar je moet altijd blijven lachen en van het spelletje blijven houden. Ik zweer bij God dat ik sterker dan ooit zal terugkeren. Positieve energie is dé sleutel. Wees niet lui. Ik weet niet wat jij aan het doen bent, maar ik trek een auto vooruit. Omdat ik beter en beter wil worden dan ik tevoren was. Ik kom eraan...", spreekt hij lachend een belofte uit.

  De Instagram-post van Evra: