• home
 • video
 • pas verschenen

  3 Brugse hooligans zijn aangehouden voor rellen na Club-Antwerp

  Na de rellen werden 120 personen opgepakt.

  Het Brugse parket heeft 3 hooligans van Club Brugge aangehouden voor hun rol in de rellen na Club Brugge-Antwerp. Eind oktober werd er na de competitiewedstrijd keet geschopt in de Brugse straten.

  Club Brugge-Antwerp (22/10) werd als een risicomatch beschouwd en na de wedstrijd kwam het tot rellen in de straten rond het stadion. 120 relschoppers werden opgepakt na de incidenten, waarbij ook 12 agenten verwondingen opliepen.

  De bevoegde diensten hebben de beelden van de ongeregeldheden bestudeerd en hebben vanochtend 3 verdachten opgepakt.

  "De 3 verdachten behoren allen tot de harde kern van Club Brugge. Zij werden na verhoor door de politie voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hen heeft aangehouden", klinkt het. Vrijdag beslist de Brugse raadkamer over hun verdere aanhouding.