• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar kan tranen niet verstoppen bij warme woorden van zijn bondscoach

  Een emotionele Neymar op de persconferentie.

  In de persconferentie na de vriendschappelijke match tussen Brazilië en Japan nam bondscoach Tite het op voor zijn sterspeler. "Hij heeft echt een goed hart." De PSG-speler kon zijn tranen niet meer verstoppen. Hij omhelsde zijn coach en verliet de persconferentie.

  Neymar speelde een hoofdrol in de oefenmatch tussen Brazilië en Japan. Hij opende de score vanaf de penaltystip, maar miste ook een strafschop. Ook op de persconferentie achteraf speelde de PSG-ster een opmerkelijke rol.

  Hij kreeg heel wat vragen over zijn relatie met PSG-coach Emery en de berichten dat hij niet gelukkig zou zijn in Parijs. Neymar ontkende alles, waarna de journalisten suggereerden dat ook zijn relatie met de bondscoach niet opperbest zou zijn.

  De bondscoach nam het op voor zijn speler. "We zijn ook maar mensen, wij zijn niet perfect. Ik kan jullie verzekeren dat Neymar een goed karakter en een goed hart heeft."

  Neymar bleef er niet onbewogen bij. Hij had tranen in zijn ogen en verliet de zaal.