• home
 • video
 • pas verschenen

  Berchem Sport zoekt al zijn 3e coach: De Roeck-vervanger Emmerechts vliegt

  Geert Emmerechts haalde 9 op 30 bij de promovendus in 1e Amateur.

  Geert Emmerechts is niet langer coach van Berchem Sport. Emmerecht kwam eind augustus naar de nieuwkomer in eerste Amateur, nadat STVV kampioenenmaker Jonas De Roeck had weggeplukt. Na 10 speeldagen stopten Berchem en Emmerechts onderling de samenwerking "in onderling overleg en goede verstandhouding".

  Berchem staat pas 13e met 9 punten, 2 zeges en 3 draws. T2 Kevin Van Haesendonck neemt voorlopig de leiding over, in afwachting van een snelle nieuwe coach.

  Emmerechts kende het Antwerse voetbal, hij speelde 12 jaar voor Antwerp. Als coach is hij vooral bekend als jeugd- en assistent-coach van Anderlecht. Hij volgde RSCA-trainer Besnik Hasi vorig jaar naar Legia Warschau, maar moest daar samen met Hasi opstappen.