• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard: "Nog 7 maanden om te schaven aan onze werkpunten"

  Eden Hazard op de persconferentie.

  0 / 0

  Eden Hazard op de persconferentie.

  Eden Hazard wil de komende oefenwedstrijden met de Rode Duivels niet licht opnemen. "Er zijn nog veel dingen die beter kunnen", weet de Chelsea-speler. "Daar hebben we nog 7 maanden tijd voor."

  "Nemen de match niet licht op"

  "Het WK is nog veraf, maar het duel met Mexico is een goeie voorbereidingswedstrijd", blikt Eden Hazard vooruit op de partij van morgen. "We nemen deze match niet licht op. We willen graag winnen. Dat zijn we ook verschuldigd aan de supporters, want het stadion is bijna uitverkocht."

  "Ik ben blij dat we thuis kunnen spelen en niet ver hoefden te reizen, want dat is toch altijd vermoeiend. Het is leuk om voor onze eigen supporters te kunnen voetballen."

  "Ik ken wel enkele spelers van Mexico, maar natuurlijk wel minder dan van Europese tegenstanders. Maar zo'n ploeg kun je ook op een WK treffen, dus in dat opzicht is het goed om hen te ontdekken."

  "Nog wat werkpunten"

  "We staan nu op 7 maanden van het WK en we hebben wel nog wat werkpunten", gaat Eden Hazard voort. "Tijdens de kwalificatie hebben we in de verdediging toch wat foutjes gemaakt en er waren ook wedstrijden waarin we meer hadden kunnen scoren. Er zijn nog veel dingen die beter kunnen. We hebben nog 7 maanden om daar aan te werken."

  "Momenteel hebben we in de defensie veel afwezigen. In de aanval hebben we wel veel oplossingen. Hopelijk zal iedereen fit zijn voor het WK. Ook nu zijn er jongens die al veel gespeeld hebben. Dit is sowieso niet de beste periode om met de nationale ploeg te voetballen. Hopelijk zal de trainer wat roteren."

  "Zelf voel ik me prima. Ik heb in het begin van het seizoen niet gespeeld omdat ik toen nog geblesseerd was. Hopelijk blijf ik me ook goed voelen."

  "Blij dat Radja terug is"

  Eden Hazard is ook blij met de selectie van Radja Nainggolan. "Het is goed dat hij er weer bij is. We hebben hem allemaal gemist. Het is leuk om hem terug te zien", zegt Hazard. "Hij wil graag naar het WK en hij weet wat hij daarvoor moet doen. We zullen wel zien wat er gebeurt."