• home
 • video
 • pas verschenen

  13e en 16e plaats voor Belgische bobsleevrouwen in de VS

  Elfje Willemsen en Sara Aerts vertrekken voor de tweede run.

  Elfje Willemsen en Sara Aerts zijn 13e geworden in de eerste WB-manche bobslee van het seizoen in Lake Placid (VS). An Vannieuwenhuyse en Sophie Vercruyssen finishten als 16e.

  Elfje Willemsen en Sara Aerts zetten na twee runs op de olympische baan van 1980 een tijd van 1'55"75 neer. Daarmee waren ze 1"35 trager dan de Canadezen Kaillie Humphries (de olympisch kampioene van 2014) en Melissa Lotholz.

  An Vannieuwenhuyse en remster Sophie Vercruyssen waren met 1'56"05 goed voor de 16e chrono op 20 duo's. De volgende wereldbekermanche wordt op 17 november afgewerkt in het Amerikaanse Park City, waar de Winterspelen van 2002 gehouden werden.

  Herbekijk de runs in Lake Placid