• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Musona houdt balletje hoog zoals Witschge

  Knowledge Musona (l) en Richard Witschge (r) in actie.

  Kent u de Nederlandse voetballer Richard Witschge nog? De oud-middenvelder baarde 20 jaar geleden opzien met een hoogstandje in Ajax-Feyenoord. Gisteravond waagde Knowledge Musona zich aan een imitatie in Oostende-Zulte Waregem.

  Het origineel van Witschge

  Op 26 oktober 1997 won Ajax met 4-0 van Feyenoord. De actie van de wedstrijd is er een van Richard Witschge. De middenvelder van Ajax houdt de bal maar liefst 9 keer hoog langs de zijlijn.

  De kopie van Knowledge Musona

  Op 5 november 2017 wint KV Oostende met 4-2 van Zulte Waregem. De actie van de wedstrijd is er een van Knowledge Musona. De aanvaller van Oostende houdt de bal 6 keer in de lucht, om daarna in één tijd Bjelica aan te spelen op het middenveld. Bijna zo mooi als het hoogstandje van Witschge.