• home
 • video
 • pas verschenen

  Cannavaro verlaat club van Witsel (om te tekenen bij grote concurrent?)

  Cannavaro was eerder al een seizoen trainer van Guangzhou.

  Fabio Cannavaro heeft zijn ontslag ingediend als trainer van Tianjin Quanjian. De 44-jarige Italiaan eindigde met de club van Axel Witsel de competitie nochtans als derde waardoor het volgend seizoen mag deelnemen aan de barrages voor de Aziatische Champions League. De Portugees Paulo Sousa is zijn opvolger.

  Tianjin Quanjian communiceerde dat de club en coach "na vriendschappelijke discussies" uit elkaar gegaan zijn. Cannavaro was sinds 2016 aan de slag bij het team.

  De Italiaanse wereldkampioen van 2006 deed het goed dit seizoen. Zijn ploeg werd derde in de competitie. De reden van zijn zelfgekozen vertrek zou elders liggen. Cannavaro zou in de belangstelling staan van Guangzhou Evergrande.

  Felipe Scolari, de Braziliaanse coach van de Chinese kampioen, is einde contract en nam afgelopen zaterdag op de laatste speeldag afscheid van de club. Cannavaro stond in 2015 al een tijd aan het hoofd van Guangzhou Evergrande. 

  Tweet Witsel: