• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Marseille-fans hebben duidelijke boodschap voor Evra: "Bol het af"

  "Evra, bol het af", is de duidelijke boodschap.

  Marseille versloeg zondag Caen met 5-0 en dat gebeurde zonder Patrice Evra, die geschorst is na zijn karatetrap aan een supporter. De fans maakten met spandoeken duidelijk dat ze de linksachter niet meer willen.

  Patrice Evra werd vrijdag door Marseille op non-actief gezet nadat hij donderdag een karatetrap uitgedeeld had aan een Marseille-supporter. Hoe het voort moet Evra is voorlopig nog niet duidelijk, maar voor de fans is het wel zonneklaar: de linksachter heeft geen toekomst meer bij de club.

  Tijdens de wedstrijd tegen Caen waren in het Stade de Vélodrome niet mis te verstane spandoeken te zien aan het adres van Evra. "Jij dacht dat je boven het instituut Marseille en de supporters stond. We willen jou niet langer in onze kleuren. Bol het af." En ook: "Liefde voor het shirt, respect voor de supporters en professionaliteit. Is dat te veel gevraagd?"

  Patrice Evra zelf leek zich weinig aan te trekken van die boodschappen. Op zijn Instagram-pagina liet Evra weten blij te zijn met de overwinning van l'OM. "Ik ben trots op jullie. Bedankt aan alle Marseille-fans. Ik krijg zoveel steunbetuigingen van hen", schrijft hij.

  Bekijk nog eens de beelden van Evra's karatetrap: