• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Net wanneer Ponferradina de winnende treffer maakt, fluit de ref af

  Als je denkt dat jouw favoriete ploeg wel eens benadeeld wordt door de scheidsrechter, bedenk dan dat je ook supporter had kunnen zijn van Ponferradina. De Spaanse derdeklasser dacht op bezoek bij Gimnastica de winnende treffer te maken vlak voor tijd, maar de scheidsrechter dacht daar anders over.

  Scheidsrechter Alvaro Lopez Parra werd na zijn controversiële beslissing omstuwd door de spelers van Ponferradina, maar trainer Carlos Terrazas nam het wel verbazend sportief op: "Het is de beslissing van de ref en die moeten we respecteren."

  "We maken allemaal wel eens fouten: spelers, trainers en scheidsrechters. Dat maakt deel uit van het spelletje, dat we zonder arbiters niet kunnen spelen."

  Ons deed de fase denken aan dit fragment uit Buiten de zone, met een jonge Frank Raes