• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nainggolan eerlijk tegen Courtois: "Ik zit er toch mee in mijn hoofd"

  De twee Belgen konden even bijpraten.

  Radja Nainggolan is weer Rode Duivel en daar zal hij zelf ook blij mee zijn want de speler van AS Roma zat in zijn maag met de niet-selectie. Dat blijkt uit opvallende beelden van Stadion van voor de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en AS Roma twee weken geleden.

  Chelsea en AS Roma spelen in dezelfde poule in de Champions League. De onderlinge duels geven enkele Belgen ook de kans om even bij te kletsen. Het gesprek tussen Radja Nainggolan en Thibaut Courtois in de spelerstunnel voor de heenwedstrijd in Londen was toch opvallend.

  Op een filmpje van Stadion is te zien hoe ze de situatie van Nainggolan bij de Rode Duivels bespreken. "Het is moeilijk. Ik zit er toch mee in mijn hoofd", vertelt Nainggolan aan Courtois. "Wat moet ik nog meer doen?"

  "Uw best doen en spelen", antwoordt de nationale doelman. "Er komt niemand kijken", windt Nainggolan zich nog een beetje op. Opvallend: het is zijn Nederlandse ploegmaat Strootman die Nainggolan moet vertellen dat Roberto Martinez wel aanwezig is die avond.

  Het gesprek tussen de Belgen: