• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp plant voor duel met Charleroi eerbetoon aan overleden jeugdspeler

  Joël Lobanzo overleed woensdagnacht.

  Antwerp zal zondagmiddag voor de competitiematch tegen Charleroi de overleden jeugdspeler Joël Lobanzo eren. Lobanzo overleed woensdagnacht in het ziekenhuis nadat hij een dag eerder getroffen was door een hartstilstand tijdens een training met de U19.

  "Zondag zal voor de wedstrijd Antwerp-Charleroi een eerbetoon worden gehouden. Voor de aftrap wordt één minuut stilte gehouden in aanwezigheid van de ploeggenoten en omkadering van de U19", lezen we op de website van de oudste club van het land.

  "Enkele minuten daarvoor vragen we onze supporters ook om mee You'll Never Walk Alone in te zetten. De familie en ploegmaats van Joël zullen de wedstrijd nadien ook volgen in het stadion", laat Antwerp nog weten.

  Sinds donderdagavond heeft Antwerp een rouwplaats voorzien aan de ingang van het jeugdcomplex. "We nodigen alle fans uit om hun eerbetonen voor Joël hier achter te laten", klinkt het nog. "De hele Antwerp-familie dankt u voor de steun aan Joëls vrienden en familie."