Ga naar de inhoud

meest recent

Boukichou vindt onderdak bij de Franse landskampioen

 do 2 november 2017 19:27
Boukichou wordt de tweede Belg bij Elan Chalon.
Belgian Lion Khalid Boukichou heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Franse landskampioen Elan Chalon uit Bourgogne. Hij is er naast Pierre-Antoine Gillet de 2e Belg in de selectie.

Boukichou verliet voor het begin van het seizoen landskampioen Oostende voor een buitenlands avontuur. Dat werd niet meteen wat hij ervan verwacht had. Pas in september vond de 25-jarige center onderdak bij het Franse Pau-Orthez, waar de voormalige coach van Brussels Serge Crèvecoeur de plak zwaait.

Boukichou kreeg er een tijdelijk contract om de blessure van Vitalis Chikoko op te vangen en mocht beschikken na amper vijf wedstrijden met gemiddeld 9,4 punten en 2,4 rebounds.

Elan Chalon is de volgende Franse club voor Boukichou. Wellicht maakt hij volgende week woensdag zijn debuut op het parket van Ludwigsburg in de Champions League basketbal.

De mededeling op Twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.