• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Danny De Bie vindt onderdak bij Tarteletto-Isorex

  Nieuw emplooi voor Danny De Bie.

  Danny De Bie is de nieuwe ploegleider van Tarteletto-Isorex, waar Johan Museeuw "technisch adviseur" is. De Bie vervangt er Rony De Vos, die voortaan de lijnen zal uitzetten voor het continentale team en de veldritploeg.

  "Rony zal een stap opzijzetten en de lijnen uitzetten voor onze ploeg, meer toekomstgericht werken, overkoepelend voor het team op de weg en in het veld", aldus teammanager Peter Bauwens.

  "Danny vervangt Rony als ploegleider en werkt onder de vlag van Rony. Hij treedt op 1 november in dienst."

  "Danny moet jong talent gaan scouten, nieuwe renners aantrekken, de trainingen opvolgen en onze renners en rensters een stapje hoger brengen."

  De Bie kent de ploeg, want hij werkte voor hen toen het team nog als Superano Ham-Isorex-Tarteletto door het leven ging. Hij verkaste naar Marlux-Napoleon Games, maar werd daar begin oktober aan de kant geschoven na tegenvallende resultaten.

  "Peter en ik hebben altijd een goed contact onderhouden", aldus De Bie. "Een kleine twee jaar geleden werkte ik een tijdlang voor hem en na mijn ontslag bij Marlux was de keuze snel gemaakt."

  "Mijn ontslag kwam onverwacht, maar ik ben nooit in paniek geraakt. Op mijn leeftijd doe je dat niet meer. Ik kijk uit naar deze nieuwe kans. Het is een stapje lager, een kleinere ploeg, maar met dit team kun je progressie maken. Ik wil hen naar een hoger niveau brengen."