Ga naar de inhoud

NBA-sterren schrikken zich een hoedje: "Hey NASA, wat hebben we geraakt?"

"Wat hebben we geraakt?"

In de NBA heeft Oklahoma City een nipte nederlaag geleden tegen de Minnesota Timberwolves. Maar het was vooral de vliegtuigtrip naar Chicago die gespreksstof opleverde voor Carmelo Anthony en co. Gelukkig bleef iedereen ongedeerd.

Russell Westbrook nam zijn ploeg Oklahoma City op sleeptouw tegen de Minnesota Timberwolves. Hij maakte 27 punten en liet daarnaast ook 9 assists en 8 rebounds optekenen. Carmelo Anthony van zijn kant was goed voor 23 punten.

Maar dat volstond niet voor de overwinning. De Timberwolves, onder leiding van Karl-Anthony Towns (33 punten, 19 rebounds) haalden het nipt met 119-116.

Na de wedstrijd stapten de spelers van Oklahoma City op het vliegtuig richting Chicago, waar ze het vanavond opnemen tegen de Chicago Bulls. Die vlucht verliep blijkbaar niet helemaal gesmeerd, want achteraf plaatsen Anthony en zijn ploegmaat Steven Adams een foto op sociale media van de zwaar beschadigde neus van het toestel. "Gelukkig is iedereen ongedeerd", schreef Anthony.

"Wat heeft dit veroorzaakt", vroegen ze zich allebei af. Adams richtte zijn vraag aan het Amerikaanse lucht- en ruimtevaartagentschap NASA en 2 bekende Amerikaanse wetenschappers.

De precieze oorzaak is nog niet bekend, maar vliegtuigen lopen al wel eens vergelijkbare schade op door botsingen met vogels.

"Hey NASA, wat hebben we geraakt?"

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De NBA-uitslagen van vrijdagavond:

  • Golden State - Washington: 120-117
  • LA Lakers - Toronto: 92-101
  • Atlanta - Denver: 100-105
  • New York - Brooklyn: 107-86
  • Minnesota - Oklahoma City: 119-116
  • Charlotte - Houston: 93-109
  • Orlando - San Antonio: 114-87