• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Svilar bedankt voor het vertrouwen met clean sheet

  Het was de derde basisplaats voor Svilar bij Benfica.

  Benfica heeft zijn thuiswedstrijd tegen Feirense gewonnen met het kleinste verschil. Mile Svilar kreeg opnieuw de voorkeur op Julio Cesar en beschaamde het vertrouwen niet.

  Voor de tweede competitiewedstrijd op rij na zijn dure blunder tegen Manchester United in de Champions League, kreeg Svilar de voorkeur op Cesar. Svilar hield zijn net schoon tegen Feirense, de nummer negen in Portugal.

  Het enige doelpunt kwam na tien minuten op nam van Jonas. Benfica won dit seizoen zijn vijf thuiswedstrijden in de competitie en komt voorlopig op gelijke hoogte van stadsrivaal Sporting (23 punten). FC Porto voert de stand met 25 op 27 aan.