• home
 • video
 • pas verschenen

  Hard verdict voor Oulare: acht weken out met spierscheuring

  Oulare moest al in de eerste helft gewisseld worden.

  Antwerp kan dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer rekenen op Obbi Oulare. De spits van Watford liep een spierscheuring op in de match tegen Standard en zou 8 weken buiten strijd zijn. "Ik zal nog harder werken om sterker terug te komen", blijft hij strijdvaardig op Instagram.

  Na 37 minuten moest Antwerp-coach Bölöni al een eerste keer wisselen tegen Standard. Oulare lag languit op de grasmat en vroeg meteen om een vervanging. Na onderzoek blijkt de spits een spierscheuring in de quadriceps van zijn rechterbeen te hebben opgelopen.

  Hij staat opnieuw acht weken aan de kant en lijkt in 2017 dus niet meer in actie te zullen komen. "Alles heeft een reden", reageerde de Watford-huurling op Instagram. "Ik kan maar een ding doen en dat is vooruit kijken en nog harder werken om sterker terug te komen."

  Het is al de tweede klap die Oulare dit seizoen moet verwerken. Hij was nog maar drie weken opnieuw fit nadat hij in augustus ook al een spierscheuring had opgelopen.