• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Malisse krijgt steun van Clijsters in "De Slimste Mens ter Wereld": "Wat een kakspel"

  Clijsters stelde Malisse voor als kandidaat aan kwismaster Erik Van Looy.

  Gisteravond maakte oud-tennisser Xavier Malisse zijn intrede in "De slimste mens ter wereld". Zijn tegenspelers: schrijfster Dalilla Hermans en nieuwsanker Goedele Wachters. Collega-tennisster op rust Kim Clijsters kwam Malisse alvast aanmoedigen. Of dat voldoende was, ontdekt u hier.

  Clijsters: "Ik vermoed dat hij nu meer zal gestudeerd hebben dan voor school"

  Xavier Malisse kreeg bij zijn eerste deelname vooraf een rondleiding van jurylid Sven De Leijer achter de schermen. Komt Kim Clijsters toch niet binnen zeker. Blijkt dat zij hem voorgesteld heeft aan kwismaster Erik Van Looy. De twee tennissers hebben nog samen op internaat gezeten. Malisse: "Wie wint als we tegen elkaar tennissen? Zij natuurlijk."

  Bekijk de razend spannende finale tussen Malisse en Goedele Wachters