• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme denkt na over voorstel van KV Mechelen

  Als doelman maakte Preud'homme de gouden periode van KV Mechelen mee.

  KV Mechelen denkt in zijn zoektocht naar een nieuwe coach ook aan Michel Preud'homme, ex-icoon van de club. De oud-doelman, die aan een sabbatperiode bezig is na enkele jaren bij Club Brugge, geeft ten laatste morgenvroeg uitsluitsel.

  KV Mechelen heeft de 57-jarige Preud'homme de vraag gesteld of hij de opvolger wil worden van Yannick Ferrera. Die miste vorig seizoen net Play-off 1, maar bengelde dit seizoen helemaal onderaan. Maandag na de 4-1 in Eupen werd hij de laan uitgestuurd, dinsdag kreeg KV Mechelen de rode lantaarn na de 0-2 thuis tegen Lokeren.

  Preud'homme, die eind jaren 80, begin jaren 90 de gouden periode van KV Mechelen meemaakte, vindt de vraag de moeite waard om over na te denken. Ten laatste morgenvroeg zal hij zijn ex-club een antwoord geven.

  Preud'homme, die in het buitenland verblijft, heeft alvast van Club Brugge de toestemming om desgevallend in Mechelen aan de slag te gaan. In mei zette hij in Brugge in onderling overleg zijn contract stop.