• home
 • video
 • pas verschenen

  Win het gesigneerde wielerboek van Begijn Le Bleu

  Begijn Le Bleu trekt door Vlaanderen met 'De Ronde van Begijn'

  'De Ronde van Begijn' vormt de neerslag van de belevenissen van comedian Begijn Le Bleu in wielerland en bevat een wervelende mix van columns, interviews en kortverhalen. Sporza geeft 10 exemplaren weg. Speel mee en win.

  Drie jaar lang volgde comedian Begijn Le Bleu zijn hart. Hij stortte zich namelijk op zijn passie: de koers. Begijn begaf zich naar wedstrijden, presenteerde supportersfestijnen en babbelde met wielrenners, ploegleiders, organisatoren en wielerliefhebbers, zoals Tiesj Benoot, Edward Theuns, Zico Waeytens, Yves Lampaert, Tom Steels, Oliver en Lawrence Naesen en vele anderen.

  Tussen al dat bier en zweet door probeerde hij ook de liefde voor het fietsen terug op te pakken, met wisselend succes.

  Speel mee en win

  Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en met een beetje geluk valt u in de prijzen. 

  Kunt u niet wachten?  'De Ronde van Begijn' is een uitgave van Horizon en ligt in de winkels voor 22,50 euro.