• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Meesseman verslaat Wauters in Belgisch onderonsje in de Euroleague

  Ploegmaats bij de Belgian Cats, maar vandaag rivalen in de Euroleague.

  In de Euroleague basketbal stonden vanavond 2 Belgian Cats tegenover elkaar. Emma Meesseman haalde het met Jekaterinburg van Yakin Dogu, de club van Ann Wauters. Het werd 70-79.

  Op de 3e speeldag van de Euroleague basketbal bij de vrouwen stond het duel tussen het Yakin Dogu (uit Turkije) en Jekaterinburg op het programma. Aan de rust hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (34-33), maar daarna nam Jekaterinburg afstand. Eindstand: 70-79.

  Emma Meesseman nam bij de Russische ploeg 10 punten en 9 rebounds voor haar rekening. Ann Wauters van haar kant moest het stellen met 7 punten en 1 rebound. Kim Mestdagh kwam bij Yakin Dogu niet in actie.