• home
 • video
 • pas verschenen

  Timberlake voor het eerst sinds Nipplegate weer op podium tijdens Superbowl

  Dit keer wil Timberlake voor minder controverse zorgen.

  Justin Timberlake zal op 4 februari de ster zijn op de halftime-show van de Superbowl. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse zanger er weer mag optreden sinds hij 14 jaar geleden samen met Janet Jackson voor ophef zorgde door net iets te veel bloot te geven.

  Het wordt al de derde keer dat Timberlake mag optreden tijdens de finale van het American Football-seizoen. Dat heeft nog geen enkele artiest hem voorgedaan. 

  In 2001 trad hij nog op met de boysband N'Sync, maar het is zijn optreden in 2004 dat in ieders geheugen gegrift staat. Toen trok Timberlake een stukje van het kostuum van Janet Jackson waardoor de rechterborst van de zangeres zichtbaar werd. Het incident kreeg al snel de naam "Nipplegate".

  "Dat zal deze keer niet meer gebeuren", verzekerde de zanger al.

  Zo ging het vorige keer:

  Vorig jaar verzorgde Lady Gaga het spektakel: