• home
 • video
 • pas verschenen

  Bölöni trapt het af, Thelin trapt ze binnen, Teodorczyk trapt na

  De scheidsrechter houdt op geel voor Teodorczyk.

  0 / 0
  Lukasz Teodorczyk (Anderlecht), Isaac Thelin (Waasland-Beveren) en Laszlo Bölöni (Antwerp) hebben alle drie op hun manier de hoofdrol opgeëist op de 11e speeldag van de Jupiler Pro League. De eerste trapte zijn verdediger na, de tweede maakte er vier in een match, de derde liep geënerveerd rond in Brugge.

  Bölöni trapt het af

  Laszlo Bölöni stapte gisteren iets te vroeg de perszaal binnen na de nederlaag in Brugge (1-0). Zijn collega Ivan Leko liet op zich wachten.

  "Niet te lang, hé", sprak de coach van Antwerp, "want ik voel me geïntimideerd door de mensen voor mij."

  Waarop Bölöni overeind stond en opstapte. Toen Leko aankwam, moest hij twee minuten wachten op zijn collega.

  Thelin trapt er 4 binnen

  Bij Isaac Thelin loopt het bijzonder lekker. De huurling van Anderlecht maakte er gisteren 4 voor Waasland-Beveren tegen Zulte Waregem (2-5). Met 7 stuks is hij topscorer naast Zinho Gano (ex-Waasland Beveren).

   

  Teo trapt na

  Lukasz Teodorczyk zit dit seizoen nog maar aan 3 stuks. De Anderlecht-spits is een schim van de topscorer van vorig seizoen.

  En als zijn tegenstander nog eens iets te enthousiast verdedigt, kookt hij over. Gisteren verkocht Teo Genk-verdediger Aidoo een trap. De scheidsrechter hield het op een gele kaart voor de Pool. Anderlecht verloor met 0-1.