• home
 • video
 • pas verschenen

  Ferrera: "Ik begrijp de ontgoocheling van de supporters"

  Yannick Ferrera is blij dat er snel een nieuwe match aankomt.

  Donkere wolken pakken zich samen boven het stadion van KV Mechelen. Na een nieuwe nederlaag op het veld van Eupen is de club naar de 15e plaats in de stand gezakt. "We moeten samen uit deze crisis proberen te geraken", zei trainer Yannick Ferrera na de partij.

  "Ik kan jullie niet veel nieuws vertellen", zei Ferrera na de zure 4-1-nederlaag in Eupen. "We geven opnieuw doelpunten weg. Het is hetzelfde verhaal als tegen Anderlecht en Moeskroen. Er zijn gewoon momenten in de match waarop de spelers niet gefocust zijn."

  "Dan wordt het natuurlijk heel moeilijk. We hebben nog hard geprobeerd in de tweede helft en kansen gecreëerd, maar we waren niet efficiënt genoeg."

  "We zaten niet slecht in de match, maar soms gaat het licht blijkbaar uit. Als de spelers zich focussen op hun taken dan geef je niet zo makkelijk die doelpunten weg. Defensief moeten we harder en steviger zijn. Er is veel werk."

  "Maar het is niet het moment om op bepaalde spelers te schieten. We moeten proberen om samen uit deze crisis te geraken. Ik begrijp dat de supporters ontgoocheld zijn. Ze verdienen veel meer dan de voorlaatste plaats. De spelers, de staf, het bestuur en ikzelf, wij zijn ook ontgoocheld."

  "Het is goed dat we over drie dagen al een nieuwe kans krijgen. Die kans tegen Lokeren moeten we grijpen."

  De supporters lieten hun ongenoegen blijken na de match