• home
 • video
 • pas verschenen

  De Witte komt naar ex-coach kijken: "Prestatie van Anderlecht mag gezien worden"

  De Witte wist hoe Vanhaezebrouck zou spelen: "Zoals bij Gent"

  Een opvallende toeschouwer tijdens Anderlecht-PSG woensdagavond was Ivan De Witte, die enkele weken geleden zijn coach Hein Vanhaezebrouck van Gent naar Anderlecht zag overstappen. De voorzitter van AA Gent had lof voor de Belgische kampioen.

  "Ondanks de 0-4 mag de prestatie van Anderlecht gezien worden", vertelde De Witte aan VTM Stadion.

  De Witte kwam zowel voor Neymar als voor Vanhaezebrouck afgezakt naar de hoofdstad. "Ik wou graag PSG en zijn nieuwe opstelling aan het werk zien en uiteraard kwam ik ook eens kijken hoe onze vorige coach het zou doen."

  En De Witte wist hoe Vanhaezebrouck het zou aanpakken: "Zoals hij bij Gent gespeeld heeft."