Ga naar de inhoud

meest recent

Brecel botst op tweevoudig wereldkampioen Williams, Liang pot maximum en schreeuwt het uit

 wo 18 oktober 2017 17:10
De English Open is afgelopen voor Luca Brecel.
Luca Brecel heeft de 2e ronde op de English Open snooker niet overleefd. Mark Williams was hem met 4-1 de baas.

Luca Brecel had gisteren nog een knappe overwinning geboekt tegen Ryan Day, maar tegen Mark Williams, de wereldkampioen van 2000 en 2003, ging het niet zo vlot.

Brecel had zijn vorige 2 ontmoetingen tegen de Welshman verloren en ook nu liep het verkeerd af. Onze landgenoot had kansen om op 2-2 te komen in de frames, maar het werd 3-1. Een nieuwe comeback voor Brecel zat er niet in.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Liang Wenbo zorgt voor eerste maximumbreak van het seizoen

In een andere match uit de 2e ronde werd een beetje geschiedenis geschreven. Liang Wenbo, nota bene de titelverdediger, slaagde er als eerste dit seizoen in om een 147 te maken, een maximumbreak. Het was de tweede keer in zijn carrière dat hij daarin slaagde.

Wenbo wist voor de laatste zwarte bal al dat de buit binnen was. Toen de moeilijke roze erin ging, schreeuwde hij het al uit. Zijn maximumbreak levert hem in ieder geval 40.000 pond (44.775 euro) op.

VIDEO: Liang Wenbo schreeuwt het uit na zijn roze bal

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.