• home
 • video
 • pas verschenen

  Liedje van Shakespeare bij Leicester is na paar maanden al uitgezongen

  All's well that ends well, maar niet voor Craig Shakespeare bij Leicester.

  4 maanden nadat hij een contract had getekend voor 3 jaar heeft Leicester City coach Craig Shakespeare ontslagen. Shakespeare boekte goeie resultaat als opvolger van mirakelman Claudio Ranieri, maar dit seizoen miste hij zijn start compleet.

  Veel opschudding toen Claudio Rainieri in februari werd ontslagen. De Italiaan had een sprookje geschreven met Leicester door voor alle topclubs kampioen te worden. Maar na een paar maanden was hij het krediet al kwijt.

  Zijn assistent Craig Shakespeare nam het roer over en toen die plots begon te winnen, ook in de Champions League, kreeg hij het vertrouwen van het bestuur. 4 maanden geleden tekende hij een contract dat hem als hoofdcoach bevestigde voor de komende 3 jaar. Maar zo lang duurde het dus niet.

  Leicester City kon de laatste 6 matchen niet winnen in de Premier League en staat andermaal in de degradatiezone.