• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen interlands, wel dreadlocks voor Nainggolan

  Nainggolan gaat nu met dreadlocks door het leven.

  Radja Nainggolan heeft voor een nieuwe haarsnit gekozen. Z'n kenmerkende hanenham is er nog steeds, maar de middenvelder van AS Roma liet er nu dreadlocks in verwerken.

  Nainggolan verscheen gisteren met z'n nieuwe look op training bij AS Roma. De middenvelder overbrugt daar de interlandbreak, want zoals bekend viel Nainggolan opnieuw naast de selectie van bondscoach Roberto Martinez.

  Niet aan z'n proefstuk toe

  Het is niet de eerste keer dat Nainggolan met een nieuw kapsel uitpakt. Eind juni liet hij nog lange blonde lokken in z'n hanenkam vlechten en vorig jaar koos hij voor kleine staartjes in z'n blonde hanenkam.

  Lange blonde vlechten:

  Korte blonde staartjes: