• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Eupen plant verbouwingen aan Kehrwegstadion

  De Kehrweg in Eupen.

  Voetbalclub Eupen heeft vandaag zijn plannen bekendgemaakt voor de verbouwingen aan het Kehrwegstadion. Op zijn website nodigt de club bouwondernemingen uit om voorstellen in te dienen voor de geplande verbouwingen.

  Eupen is van plan om naast de hoofdtribune een nagelnieuw gebouw van drie verdiepingen neer te planten. Daarin moeten zes nieuwe kleedkamers en nieuwe kantoren voor het bestuur komen ter vervanging van de verouderde kleedkamers voor de jeugd.

  De kantoren voor het bestuur bevinden zich momenteel niet op de club en de Oostkantonners willen elke afdeling van de club graag op één centrale plaats. Het nieuwe gebouw zal ook voorzien worden van vergaderruimtes, die tijdens de wedstrijden omgevormd kunnen worden tot loges.

  Op 5 november wil Eupen alle voorstellen binnen hebben. Daarna zal een gedetailleerde planning opgemaakt worden met het gekozen bedrijf en moet voor een bouwvergunning gezorgd worden. Als alles goed gaat moeten de werken in de zomer van 2018 klaar zijn.