• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Ideale Wereld wil Nainggolan op het WK...als mascotte

  Als het van DIW afhangt, wordt dit de nieuwe Rode Duivels-mascotte.

  De Rode Duivels zoeken een nieuwe mascotte en daar weten de mannen van De Ideale Wereld wel raad mee. Ze sprongen in de bres voor Radja Nainggolan en ontwierpen de "Naingo"-mascotte.

  De zoektocht naar een nieuwe mascotte voor de Rode Duivels loopt bijna ten einde. Supporters mochten de voorbij weken hun eigen ontwerp insturen en een jury selecteerde elf inzendingen. Maandag kiezen de spelers daaruit hun drie favorieten en dan is het opnieuw aan de fans om een winnaar te kiezen.

  Bij De Ideale Wereld waren ze niet zo enthousiast over de inzendingen en dus kwamen ze gisteren met een eigen voorstel op de proppen. Ze willen Radja Nainggolan alsnog mee naar het WK, maar dan als een leuke mascotte.

  Bekijk hier het promofilmpje van "Naingo":

  Video player inladen ...