• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Belhocine staat al meteen op trainingsveld bij Anderlecht: "Trots om hier te zijn"

  Vanhaezebrouck en Belhocine meteen al in topoverleg.

  Gisteren was Karim Belhocine nog werkzaam bij KV Kortrijk, vandaag stond hij al naast Hein Vanhaezebrouck op het veld bij Anderlecht. "Ik zie meteen dat deze spelers zin hebben om te werken."

  Karim Belhocine werkte als speler nog samen met de coach Hein Vanhaezebrouck bij KV Kortrijk. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen de kans zich voordeed om assistent te worden bij Anderlecht.

  "Dit is een mooie kans om samen te mogen werken met Vanhaezebrouck, bij de grootste club van België. Ik ben heel trots."

  "Vanhaezebrouck is iemand met duidelijke tactische plannen. Hij wil dominant voetbal brengen, met veel balbezit. Het moet wel efficiënt zijn, niet steriel."

  "Hij geeft de spelers die in zijn project willen stappen ook veel vertrouwen. Zeker als ze zoals hij van hard werk houden."

  "Je ziet meteen dat deze spelers zin hebben om te werken. Als we er nog meer een groep van kunnen kneden, dan zullen de goeie resultaten wel volgen."

  "Hein en ik hebben dezelfde werkethiek"

  Karim Belhocine vervulde bij KV Kortrijk zowat alle rollen in de sportieve staf. Bij Anderlecht moet hij vrede nemen met een rol in de schaduw. "Ik heb nog lang onder Vanhaezebrouck gespeeld en weet wat hij wil en van mij verwacht. We hebben dezelfde werkethiek."