• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  14 uitverkochte filmzalen en 14 staande ovaties voor RAFC-film

  Luk Wyns (l) neemt het applaus in ontvangst.

  Donderdagavond is "Take Us Home" in première gegaan. De film van Luk Wyns over de terugkeer van Antwerp in eerste klasse lokte ruim 5.000 mensen naar de bioscoop.

  Take Us Home is het geesteskind van scenarist, acteur, auteur, regisseur en Antwerp-supporter Luk Wyns. Wyns draaide een film over de beproevingen die de fans van stamnummer 1 hebben moeten doorstaan om na 13 jaar weer in 's lands elite te kunnen voetballen.

  Op de première van de film daagden duizenden supporters van rood-wit op. Twee dagen voor de lancering van Take Us Home waren al 5.000 tickets verkocht. Buiten, aan de ingang van het Kinepolis-complex in Antwerpen, staken fans vuurwerk af, wat tot euforische voetbaltaferelen leidde.

  Tweets: