• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Witsel: "Ik ga niet elders voetballen tijdens mijn vakantie"

  Op training probeert Axel Witsel Youri Tielemans af te stoppen.

  In China loopt de competitie op zijn eind. Axel Witsel snakt naar vakantie. "Het is tijd om mijn batterijen op te laden", vertelt de Rode Duivel.

  "Hebben alles zelf in handen"

  Axel Witsel is dit jaar begonnen aan een Chinees avontuur bij Tianjin Quanjian. "Alles verloopt naar wens", doet hij zijn verhaal voor onze camera. "We hebben twee keer verloren, maar we maken wel nog altijd kans op de Champions League. De top 3 kwalificeert zich."

  "Wij staan nu op de vierde plaats, op 2 punten van de derde plaats. Er staan nog 4 matchen op het programma. En we spelen drie keer thuis. We hebben alles zelf in handen."

  "4 november spelen we onze laatste wedstrijd. Daarna heb ik nog verplichtingen bij de nationale ploeg. Half november heb ik 6 weken vakantie. Dan is het tijd om mijn batterijen op te laden. Ik ga niet elders voetballen."

  Matchfixing? "Geen commentaar"

  In de stadsderby tegen Tianjin Teda ging Tianjin Quanjian zwaar onderuit (4-1). De Chinese voetbalbond opende een onderzoek. Axel Witsel wil daar niks over zeggen. "Geen commentaar", antwoordde hij.

  Zaterdag moet Witsel toekijken in Bosnië. De Rode Duivel zit nog een schorsing uit na zijn rode kaart tegen Gibraltar. "Helaas, maar het is nu zo. Ik ga de groep wel vergezellen. Ondertussen stoom ik me klaar voor de match van dinsdag tegen Cyprus."

  Video player inladen ...