• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Meunier geniet bij PSG: "We zijn momenteel onklopbaar"

  Thomas Meunier: "Ik kan elke dag met supersterren trainen."

  Door de komst van Dani Alves heeft Thomas Meunier wat aan speeltijd moeten inboeten bij PSG. Maar de Belgische rechtsachter ziet alleen maar voordelen voor de lange termijn. "Ik kan veel van hem leren en kan alleen maar beter worden."

  "Neymar is ook maar een gewone mens"

  "Het is fantastisch om nu bij PSG te kunnen spelen. We zijn momenteel onklopbaar. Ik ben op het juiste moment naar hier gekomen. Hier dromen veel spelers van. Ik kan ook elke dag met supersterren trainen", vertelt Rode Duivel Thomas Meunier over zijn job bij een Europese topclub.

  Een van die supersterren is Neymar, de duurste voetballer ter wereld. "Dat is ook maar een gewone mens, maar wel een heel goeie voetballer natuurlijk. Hij heeft bovendien geen kapsones."

  Een andere aanwinst is Kylian Mbappé. "Pure klasse", vindt Meunier. "Op zijn 18e heeft hij al zoveel maturiteit, ook als voetballer. Hij kan werkelijk alles. Ik vraag me soms af waarin hij nog kan verbeteren. Wellicht op tactisch gebied."

  "Kan veel leren van Dani Alves"

  De derde toptransfer van PSG is Dani Alves, een concurrent van Meunier op de rechterflank. "Een sportieve concurrent, maar ik kom goed met hem overeen", verduidelijkt Meunier.

  "Hij is een meerwaarde voor de groep. Ik kan veel van hem leren. De coach zegt ook vaak: "Kijk naar hoe Dani het doet." Ik kan er alleen maar beter van worden."

  Video player inladen ...