• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hamstringblessure kan Morata 6 weken kosten

  Alvaro Morata viel zondag uit in de topper tegen City.

  Spanje- en Chelsea-aanvaller Alvaro Morata heeft een scheuring van graad 2 in zijn hamstrings. Hij liep de blessure zondag op tegen Manchester City, het verdict kwam gisteren bij de nationale ploeg.

  Volgens de Britse media zou de blessure Morata 6 weken van de velden kunnen houden. Is dit de kans voor Michy Batshuayi bij Chelsea?

  Bij Spanje verving bondscoach Julian Lopetegui Morata alvast door de 36-jarige Aritz Aduriz van Athletic Bilbao. Spanje speelt in de WK-voorronde zijn laatste twee duels tegen Albanië en Israël. Spanje leidt in Groep G met 3 punten meer dan nummer 2 Italië.

  Naast Morata moet Spanje ook Andres Iniesta (Barcelona) en Dani Carvajal (Real Madrid) missen in de beslissende matchen.

  Morata: 7 goals in 9 Chelsea-duels

  Alvaro Morata kwam in het zomerseizoen over van Real Madrid en stond er meteen bij Chelsea: hij maakte 7 goals in 9 matchen voor de kampioenenploeg van Antonio Conte.

  Als de blessure inderdaad 6 weken nodig heeft, mist hij de twee Champions League-wedstrijden tegen Roma én de thuistopper tegen Manchester United op 5 november.