• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Berings zoekt sponsors: "Elke steun kan het verschil maken"

  Eline Berings heeft uw steun nodig.

  Hordeloopster Eline Berings (31) heeft met een oproep op Instagram een zoektocht naar financiële hulpmiddelen gelanceerd. "Gezocht: support", schrijft Berings.

  Eline Berings, die de voorbije twee jaar twee zware knieblessures heeft opgelopen, heeft geen profcontract meer. "Aangezien ik van een werkloosheidsuitkering moet leven om aan topsport te kunnen blijven doen, ben ik op zoek naar financiële partners om mij op weg te helpen naar het WK indoor in Birmingham en het EK in Berlijn", schrijft Berings op Instagram.

  "Na twee jaar van zwaar blessureleed heb ik me teruggevochten en is het tijd om te presteren op het allerhoogste niveau. Om dat te bereiken, kan elke steun het verschil maken."

  De oproep was aanvankelijk naar bedrijven gericht, maar al snel reageerden enkele fans dat ze ook hun steentje wilden bijdragen. Berings denkt daarom ook aan crowdfunding. "Ik ga het bekijken, want ik kreeg al heel wat leuke reacties", zei ze over die optie.

  Het WK indoor gaat volgend jaar van 1 tot 4 maart in Engelse Birmingham door, het EK outdoor aansluitend van 7 tot 12 augustus in Berlijn.

  De oproep van Eline Berings