• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kyrgios kan op European Open in Antwerpen revanche nemen op Goffin

  Kyrgios en Goffin kennen elkaar nog van de Daviscup-ontmoeting.

  De organisatie van de European Open, het ATP-toernooi in de Antwerpse Lotto Arena (15-22 oktober), heeft Nick Kyrgios toegevoegd aan zijn affiche. "We hebben een schitterend deelnemersveld", klinkt het.

  Onder meer David Goffin, Steve Darcis en Ruben Bemelmans verdedigen de Belgische eer. De buitenlandse toppers zijn Richard Gasquet, Gaël Monfils, David Ferrer, Denis Shapovalov en dus ook Nick Kyrgios. "Een schitterend deelnemersveld", zegt de organisatie.

  "We zijn verheugd een speler van het kaliber van Kyrgios te kunnen aankondigen. De Australiër is één van de meest dynamische en tot de verbeelding sprekende jonge spelers op de ATP Tour en met zijn flamboyante speelstijl zorgt hij altijd voor spektakel. Het publiek zal ervan smullen."

  Vorige maand was Kyrgios met de Australische selectie nog tegenstander van België in de halve finales van de Daviscup. Kyrgios versloeg toen Steve Darcis, maar verloor van David Goffin.