• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Janssens: "Niet als kippen zonder kop een schuldige proberen te vinden"

  Racing Genk staat 10e met 10 op 27.

  Racing Genk kan maar geen afscheid nemen van de rechterkolom van het klassement. Maar het bestuur blijft achter de technische staf staan. "Als je kijkt naar de stand, dan is het nog mogelijk om onze ambities te realiseren."

  "Spelers willen zich nog dubbelplooien voor Stuivenberg"

  "Het is belangrijk dat we vertrouwen hebben in elkaar", legt algemeen directeur Patrick Janssens uit bij TV Limburg. "We moeten niet als kippen zonder kop een schuldige proberen te vinden. We moeten gewoon zorgen dat we meer het voetbal zien van in de tweede helft tegen Eupen."

  Genk kon zaterdag een 3-1-achterstand nog ombuigen in een 3-3-puntendeling. "Daarmee hebben we aangetoond dat in de groep en de staf de bekwaamheid zit om de ploeg naar een hoger niveau te tillen, maar het moet wel gebeuren."

  "Of Albert Stuivenberg de geschikte man is? Zaterdag is gebleken tijdens de rust dat hij heeft ingegrepen en dat de spelers zich nog dubbelplooien voor hem."

  "Ambities? Meer matchen zoals na de pauze tegen Eupen"

  Mag Racing Genk dit seizoen nog dromen van de prijzen? "Dit is een heel eigenaardige competitie. Als je naar de stand kijkt, dan is het mogelijk om die ambitie te realiseren. Maar dan moeten we snel meer wedstrijden spelen zoals in de tweede helft tegen Eupen."