• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Flames-kapitein Zeler scoort 2-2 voor Anderlecht tegen ex-ploeg Standard

  Aline Zeler (met de bal) vierde haar doelpunt uitbundig.

  Ook in de Superleague bij de vrouwen stond deze speeldag de topper tussen Standard en Anderlecht op het programma. Kampioen Standard gaf op eigen veld een 2-0-voorsprong nog weg. Ook van de matchen OHL-Heist en Gent-Genk vindt u hier de doelpunten.

  Zeler verpest feestje voor ex-ploeg

  Standard is de kampioen van de voorbije 2 seizoenen, maar met de  transfer van de ervaren Aline Zeler deed Anderlecht wel dé toptransfer van het tussenseizoen. Uitgerekend in de match tegen Standard eiste Zeler een hoofdrol op.

  Standard leek op weg naar een vlotte overwinning, na 2 snelle goals van Marinucci en Cranshoff. Maar Anderlecht kwam in de slotfase nog terug. Bij een stilstaande fase prikte Zeler in de 83e minuut van dichtbij de 2-2 binnen. Ze vierde haar doelpunt uitbundig.

  VIDEO: De goals uit OH Leuven-Heist (1-2)

  VIDEO: De goals uit AA Gent-RC Genk (3-3)