• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Aert onthult zijn "leuke nieuws" samen met vriendin Sarah

  Van Aert en Sarah zijn 5 jaar samen en vieren dat met een eigen kledinglijn.

  Enkele dagen geleden wakkerde Wout van Aert de nieuwsgierigheid aan van zijn fans met enkele raadselachtige tweets. "Er komt leuk nieuws aan deze week", tokkelde de wereldkampioen op Twitter. Gisteren bracht Van Aert helderheid: een eigen kledinglijn.

  "Het leven draait niet enkel rond fietsen", tweette Van Aert dinsdag. "En neen, er is nog geen opvolging op komst. Toch even de kop indrukken vooraleer onze ouders een attack krijgen!"

  Gisteren kwam Van Aert met het nieuws op de proppen. "Sarah en ik zijn 5 jaar samen. Geen betere dag om ons eerste projectje voor te stellen. De webshop met onze zelf ontworpen kledinglijn is vanaf volgende week online."